Nauji STIHL įrankiai:  krūmų žirklės HSA 25, pjūklas MSA 160 T, sekatorius ASA 85, pjaustytuvas TSA 230, karpytuvai HLA 85 ir HLA 65, žoliapjovės FSA 90/90R

2015 metais rinkoje pasirodys STIHL naujienos. Kiekvienam  darbuotojui ir šios prekybos atstovui, kuris dirba su šiais įrenginiais bei vartotojams būtina susipažinti su naujais produktais, įvertinti jų techninius privalumus bei suprasti, kodėl jie rinkoje bus naudingi ir reikalingi.

Ypatingą dėmesį reiktų skirti naujiems akumuliatoriniams įrenginiams. Juos galima pavadinti, kaip ateities techniką. Šių įrenginių privalumai, kad jie dirba tyliau, nėra išmetamųjų dujų ir paprastas naudojimas juos išskiria iš kitų. 2015 metais Lietuvoje bus šie STIHL akumuliatoriniai įrenginiai: krūmų žirklės HSA 25, pjūklas MSA 160 T, sekatorius ASA 85, pjaustytuvas TSA 230, karpytuvai HLA 85 ir HLA 65, žoliapjovės FSA 90/90R.

Kalbant apie kiekvieną akumuliatorinį įrenginį konkrečiau ir plačiau, apie akumuliatorinės krūmų žirklės STIHL HSA 25 galima ginalas naujiena zirklespasakyti, kad jos padės užtikrinti, kad kiekviena sodo vietelė atrodytų puikiai. Šio įrankio privalumai – paprastumas, lengvumas bei darbo atlikimas preciziškai. Geriausiai šios krūmų žirklės tinka tuomet, kai norite padailinti arba sutvarkyti sode esančias smulkias detales arba apkerpant suformuoti smulkius krūmelius bei apkirpti vejos pakraščius. Šios krūmų žirklės turi galingą akumuliatorių bei ilgai laikančią bateriją. Taigi, įrankis pasirūpins darbo mobilumu ir nereikės daryti pertraukų, kad įkrautumėte akumuliatorių. Be to, jei turite nuosavą kiemą, šios žirklės Jums tikrai tiks, nes juos išsiskiria savo mažu dydžiu nuo kitų STIHL gyvatvorių žirklių.

ginalas naujienos akumuliatorinis pjuklas 160 TDar vienas, 2015 metais pasirodantis įrenginys – akumuliatorinis pjūklas STIHL MSA160 T. Šis pjūklas įveda naujus standartus profesionalioje medžių priežiūroje. Jo privalumas, kad yra lengvesnis ir tylesnis nei senesni modeliai bei sveria tik 1,9 kg. Taip pat į jį dedasi specialus lengvas akumuliatorius AP 115. Genėjant medžius iš bokšteliu arba įlipus į medį yra labai patogu naudotis šiuo pjūklu. Yra patobulinta šio pjūklo užvedimo technologija. Įsigijus šį pjūklą, jį galėsite užvesti vieno mygtuko paspausdinimu, tai Jums sutaupys daug vertingo laiko. Jeigu turite dirbti tokiose teritorijose, kaip ligoninės, mokyklos, sanatorijos ir kitose vietose, kur labai svarbu, kad nebūtų didelio garso, tai šis akumuliatorinis pjūklas MSA 160 T labai tiks, nes dirba iš ties žymiai tyliau, nei kiti pjūklai. Be to pjūklo tylus darbas leis Jums dirbti be ausinių.

Trečioji naujiena – akumuliatorinis sekatorius STIHL ASA 85. Apie jį galima sakyti, kad tai patikimas ir atsparus įrankis. Jis ginalas naujiena sekatoriuspasižymi ypač tvirta konstrukcija. Kiekvienas profesionalas turėtų šalia savęs turėti šį patikimą ir galingą akumuliatorinį sekatorių. Įspūdinga tai, kad įrankis gali kirpti netgi 4,5 cm diametro šakas. Profesionalai rekomenduoja jį naudoti kartu su AP 180 ličio jonų baterija. Dar vienas šio įrankio privalumas, kad jis pilnai įkrautas gali  dirbti iki 8 valandų, kas leis Jums atlikti visą darbą be jokių pertraukėlių, reikalingų įrenginio pakrovimui. Ir galiausiai šis įrenginys pasirūpins, kad darbas būtų atliekamas komfortiškai, t.y. vienu judesiu galėsite pakeisti sekatoriaus ašmenų padėtį bei yra atsinaujinusi kuprinė, kuri nevargins Jūsų nugaros.

Paskutinioji naujovė, kuria norime aptarti – akumuliatorinis pjaustytuvas STIHL TSA 230. Tai yra tikra naujiena, nes šis pjaustytuvas yra pirmasis akumuliatorinis. Šio įrankio privalumas – lengvumas ir mažumas. Pjaustytuvo svoris tesiekia  3,9 kg plius akumuliatorius. Naujieji akumuliatoriniai pjaustytuvai pritaikyti dirbti tiek lauke, tiek viduje bei užtikrina maksimalų saugumą ir komfortą. Tai aplinkai nekenkiantys įrenginiai, nes jie dirba be išmetamųjų dujų. Prie akumuliatorinio pjaustytuvo galima prijungti vandenį arba siurblį, kurie užtikrins, kad pjovimas būtų švarus ir nesukeltų dulkių.

Taigi, pristatėme pagrindinius naujausius STIHL akumuliatorinius įrenginius, kurie jau 2015 metų pavasarį pasirodys Lietuvoje. Platesnę informaciją visuomet rasite STIHL prekybos atstovų parduotuvėse visoje Lietuvoje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit